A gdybyśmy mieli tajną supermoc smakowania kolorów?

Jak smakowałyby kolory, gdybyśmy mogli je spróbować? Rzeczywiście brzmi to jak zupełnie teoretyczne pytanie, ale dokładnie coś takiego mi się ostatnio przytrafiło! Pewnego niedzielnego poranka smażyłem sobie jajka na śniadanie. Ale czułem, że coś jest nie w porządku. Nie byłem pewny, czy chodzi o mnie, czy mój posiłek. Na pewno nie raz jedliście jajka sadzone, prawda? I wiecie, że smakują jak… jajka. Tym razem jednak czułem, jakbym jadł też cytrynę, jogurt waniliowy, a nawet papier. I nie smakuje to tak dobrze, jak może się niektórym wydawać. Uznałem, że tego dnia muszę zadowolić się tylko herbatą. Ale jak tylko wziąłem łyka, od razu ją wyplułem. Co jest grane? Czy przez pomyłkę dosypałem tam czarnego pieprzu?

Ocena wpisu
  Liczba głosów: 0   Średnia ocena: 0
UWAGA! Jakiś film nie działa? Zgłoś to w komentarzu a postaram się szybko naprawić!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.